Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Contact

S.C. NICOLIS PRODCOM S.R.L. Vicovu de Sus, str. Victoriei, Nr.17, Suceava - Romania .

  • Seriozitatea şi soliditatea firmei Nicolis este demonstrată în cel mai concret mod de evoluţia economică deosebită avută de la înfiinţare şi până în prezent.

In toata aceasta perioada S.C. NICOLIS PROD COM S.R.L. s-a clasat pe primele locuri printre producătorii de încălţăminte din piele datorită calităţii şi modelelor originale şi în pas cu tendinţele modei.Doveziile constau în nenumărate premii câştigate pentru calitatea excepţională a produselor, pentru design-ul atractiv şi pentru dezvoltarea extraordinară a firmei.

Societatea dispune de angajaţi cu experienţă în domeniul producţiei de încălţăminte - în prezent sunt peste 100 de angajaţi - şi personal cu înaltă calificare, iar capacitatea de producţie este de cca. 1000 de perechi de incaltaminte la 8 ore. Calitatea produselor se datoreaza in mare parte materilor prime de cea mai buna calitate importate din tarile Comunitatii Europene.

Respectul şi interesul pe care îl acordă clienţilor este dovedit de faptul că S.C. NICOLIS PROD COM S.R.L. propune 80-100 modele noi pentru bărbaţi si femei în fiecare sezon. Datorita retelei proprii de distributie produsele NICOLIS pot fi gasite in magazinele de profil din toata tara.

  • Va asteptam de asemenea la magazinul de prezentare de la sediul firmei aflat la doar 10 km de Manastirea Putna.